Ķirbju biezzupa ar kukurūzu, turku zirņiem un ķirbju sēkliņām

Sastāvdaļas:

  • 1 mazs sīpols;
  • 4 burkāni;
  • 800 g ķirbja;
  • ēdamkarote olīveļļas;
  • šķipsniņa sāls;
  • šķipsniņa kurkumas;
  • melnie pipari;
  • ½ tējk. timiāna;
  • 1 l dārzeņu buljona;
  • 200 g konservētas kukurūzas;
  • 200 g turku zirņu;
  • 4 mērkarotes Aptamil 3 piena maisījuma;
  • 50 g ķirbju sēkliņu.


Pagatavošana:

Sīki sakapā sīpolu. Ķirbi un burkānu sagriež kubiņos. Lielā katlā sakarsē eļļu. Apcep sīpolu ar garšvielām. Pievieno dārzeņus un buljonu. Uzvāra buljonu, pēc tam samazina uguni, un sautē, kamēr dārzeņi mīksti (aptuveni 15 minūtes).

Pievieno kukurūzu un zirņus, silda vēl aptuveni 3 minūtes. Zupai ļauj atdzist līdz ēšanas temperatūrai (~ 37°C), pievieno 4 mērkarotes Aptamil 3 piena maisījuma un samaisa.